Experis valt in de prijzen tijdens Recruiter Awards 2019

0

William Hulshof (Experis) is de winnaar van de Recruiter Awards 2019. Hij won de publieksprijs recruiters. IT-detacheerder PEAK-IT (onderdeel van Experis) werd door zowel het publiek als de vakjury benoemd tot het beste recruitmentbureau van 2019.

De uitreiking van de recruitment Awards – een initiatief van Freelance.nl – vond vorige week plaats in CitySense in Utrecht.

Recruiter van het jaar

William Hulshof is senior talent acquisition specialist engineering bij Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup Nederland. Van alle nummers een en twee werd William Hulshof uiteindelijk door het publiek verkozen tot recruiter van het jaar.
Aan de Recruiter Awards deden tientallen recruiters mee van verschillende organisaties, verdeeld over drie verschillende categorieën. “Geweldig dat ik deze erkenning krijg van collega’s, opdrachtgevers en concurrenten”, reageert William Hulshof. “In mijn dagelijkse werk staat authenticiteit centraal en vanuit Experis krijg ik de ruimte om op een eigen manier invulling te geven aan mijn functie”. De vakjury roemde William om zijn oprechtheid en leergierigheid. Dit is volgens William het geheim van de smid, samen met nieuwsgierig zijn: “Zowel naar de kandidaat als jezelf. Een goede recruiter is namelijk niet alleen bekend met de veranderende wensen van kandidaten, maar ook met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.”

PEAK-IT

Ook IT-detacheerder PEAK-IT, onderdeel van Experis, viel in de prijzen. Het bedrijf werd door zowel de vakjury als het publiek verkozen tot recruitmentbureau van het jaar. Danny Spee, Directeur Experis Nederland: “We zien dat het de afgelopen jaren voor bedrijven cruciaal is geworden om goede IT’ers te vinden, waarbij recruiters een steeds belangrijkere rol vervullen. Door de beleving van de kandidaat centraal te stellen, willen we onszelf onderscheiden in deze zeer competitieve arbeidsmarkt. Deze award laat zien dat we daarin slagen.”

Bron: Experis

Kijk voor alle winnaars in de verschillende categrorieën op de site recruiterawards.nl

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer