Fusie Tangram en CRMatch

0

Recruitmentsoftwareleveranciers Tangram en CRMatch zijn per 1 januari 2017 gefuseerd.

Tangram is een specialist in werving- en selectiesoftware en mobiliteitssoftware voor werkgevers en bureaus en CRMatch geldt als expert op het gebied van Microsoft Dynamics CRM talent solutions.
Maurice Meesters (54), directeur bij Tangram en Ruben Lamot (35), directeur bij CRMatch, worden gezamenlijk aandeelhouder en vormen de directie van het bedrijf dat verder zal opereren vanuit Zeist onder de naam Tangram.

Recruitmentoplossingen

Maurice Meesters zegt in een toelichting op de fusie: ‘Al ruim 30 jaar helpen wij onze klanten met diverse recruitment- en mobiliteitssoftware-oplossingen. Wij merken dat er een toenemende vraag is naar kennis en tooling om het recruitmentproces nog slimmer en flexibeler in te richten en om CRM en marketing naar een hoger plan te tillen. Door de fusie met CRMatch bieden wij een interessante uitbreiding op ons huidige aanbod met een moderne, op Microsoft Dynamics 365 CRM gebaseerde, oplossing.’

Continuïteit en schaalgrootte

Voor CRMatch biedt de fusie met Tangram naar eigen zeggen een prachtige groeikans met verzekerde continuïteit en schaalgrootte. Ruben Lamot: ‘Tangram heeft bewezen een betrouwbare speler in de markt te zijn, die kwalitatief hoogwaardige en stabiele software levert en implementeert. Wij zijn dan ook trots om met deze partij onze krachten te bundelen en organisaties te helpen om hun werving- en selectieprocedures naar een hoger niveau te tillen. De recente overname van LinkedIn door Microsoft bevestigt dat we met onze Microsoft Dynamics 365 solution voor ons marktsegment op het goede spoor zitten. We zijn dan ook klaar om alle uitdagingen die big data, machine learning en artificial intelligence met zich meebrengen te ondervangen.’

Bron: Tangram

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer