Hans Pruis (ex-Adecco) nieuwe CEO Solutions Groep

0

Op 15 augustus is Hans Pruis benoemd tot CEO van Solutions Groep, met vestigingen in De Lier en Waalwijk. De groep is het resultaat van het samengaan van Solutions Uitzendbureau en T&S Flexwerk.

Daarmee is een uitzendorganisatie ontstaan met bijna 100 miljoen euro omzet. Hans Pruis moet samen met oprichter Sezer Duygulu vorm gaan geven aan de verdere expansie, richting die van de top-10 in uitzendland. ‘We kijken zeker ook naar andere markten dan die van agf en logistiek.’

Duygulu heeft Solutions uitgebouwd tot een van de grootste personeelsleveranciers voor verpakkingsdoeleinden in de agf-sector. In juni van dit jaar kondigde Solutions de overname van branchegenoot T&S Flexwerk in Waalwijk aan, waardoor de Solutions Groep ontstond. T&S Flexwerk is sterk in logistiek, food en transport.

Ex-topman van Adecco

Hans Pruis nam in 2018 afscheid als topman van Adecco om als zelfstandig business coach en consultant verder te gaan. In die rol schakelde Duygulu hem in voor de verdere professionalisering van het bedrijf. “Toen CFO Leon Delhez zijn vertrek aankondigde – met ingang van 1 september neemt Mario Timmerman de rol van CFO over van Delhez – bood Sezer mij de functie als CEO van de nieuwe groep aan. Ik had niet de ambitie weer bij een corporate organisatie met een beursnotering in dienst te treden. Hier krijg ik de kans om mee te ondernemen.”
Als CEO wordt Pruis verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de nieuw ontstane groep waarvan waaronder Solutions Cleaning deel uit maakt.

Nieuwe acquisities

Oprichter Duygulu krijgt daarin een vrije rol om de focus te leggen op verdere groei via nieuwe acquisities. Pruis: “Dat kan in de agf-sector zijn, de logistiek of de arbeidsbemiddeling waar we nu al groot zijn, maar we sluiten niets uit. We kijken ook verder, richting blue en white collar markt zoals industrie en techniek.”

Buitenlandse arbeidskrachten

Zowel Solutions Uitzendbureau als T&S Flexwerk blijven onder eigen naam actief in de markt. Door de overname van de Waalwijkse branchegenoot krijgt Solutions ook toegang tot vestigingen in Polen, Roemenië en Spanje. Daarmee verwacht de Solutions Groep ook in de toekomst verzekerd te zijn van voldoende arbeidskrachten.

Lees ook: Overnames in de flexmarkt: ‘van nul naar volop dynamiek’

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer