JAMwerkt.nl genomineerd voor Deloitte Fast 50

0

JAMwerkt.nl is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. JAMwerkt.nl is snel groeiend online arbeidsmarktplatform voor opdrachtgevers en kandidaten.

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2014 – 2017). Donderdag 11 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.

Online arbeidsmarktplatform

JAM is in 2016 opgericht door Ruud, Martijn en hun zus Miranda Schippers. “Bij JAMwerkt zijn we elke dag bezig om jongeren, studenten en starters te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Een belangrijk onderdeel hierin is het online werkplatform dat we volledig zelf ontwikkeld hebben”, zegt mede-oprichter Ruud Schippers.
Het platform kan gezien worden als een soort marktplaats voor bedrijven en hun vacatures aan de ene kant en beschikbare jongeren, studenten en starters aan de andere kant. Het is zowel mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een leuke baan, als uitgenodigd worden door bedrijven voor een tijdelijke opdracht of vaste (bij)baan. Daarnaast is het voor starters mogelijk om een startersprofiel aan te maken, welke vervolgens zichtbaar is voor alle aangesloten bedrijven die met één druk op de knop een sollicitatiegsprek in kunnen plannen.

Uitbreiding naar werk- en ontwikkelplatform

Het werkplatform wordt steeds verder uitgebreid naar een werk- en ontwikkelplatform. Zo kunnen er online verschillende testen worden gemaakt, tipsvideo’s worden bekeken of kunnen de jongeren een cv maken met de zelf ontwikkelde cv-generator. Schippers: “Elke dag zijn we bezig om het platform te verbeteren en optimaliseren. Deze nominatie is voor ons dan ook een bevestiging dat we op de goede weg zitten. We zijn heel blij en trots dat we ons tot de top 50 van snelst groeiende technologie bedrijven in Nederland mogen rekenen en kijken uit naar de bekendmaking op 11 oktober.”

Bron: JAM

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer