Mariël Tiemersma (Randstad) is Young Talent 2020

0

Randstad-medewerker Mariël Tiemersma is verkozen tot Young Talent 2020. Mariël Tiemersma is onder meer initiatiefnemer geweest voor het innovatieve product Tempo-Team Live, een e-mailcampagne volledig gestuurd op algoritmes.

Tijdens de jaarlijkse Topvrouw van het jaar verkiezing wordt ook een aanmoedigingsprijs voor jong vrouwelijk talent uitgereikt. Dit jaar werden twintig talenten voorgedragen door hun werkgever. De vijfkoppige jury koos voor Mariël Tiemersma als winnares. Volgens het juryrapport is Mariël ‘’innovatief, een originele denker, heeft ze humor en is ze bovenal authentiek. Ze heeft een duidelijke visie over hoe succesvol leiderschap in de toekomst eruit moet zien en hoe haar eigen stijl, nuchter, bewust en met passie, daar in past. Ze zoekt vertrouwen en biedt vertrouwen.

Randstad Groep Nederland, waar Tempo-Team een onderdeel van is, reageert verheugd op de aanmoedigingsprijs. Directeur van Tempo-Team Werner Klaassen: “We hanteren voor medewerkers het motto ‘als jij groeit, groeien wij ook’ en dat geldt zeker in het geval van Mariël. We geloven dat het belangrijk is voor medewerkers een omgeving te creëren waarin zij de ruimte hebben om het beste uit zichzelf te halen. Mariël, ooit begonnen als management trainee, is wat ons betreft het lichtend voorbeeld dat dit beleid effectief is.”

Bron: Randstad

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer