Rico Verhoeven start vacaturesite

0

Kickbokser Rico Verhoeven heeft een vacaturesite gelanceerd om mensen die door de coronacrisis hun baan hebben verloren weer aan werk te helpen.

Met ‘Heel Nederland werkt’ belicht de wereldkampioen de steeds groter wordende groep werkzoekenden, vertelde hij dinsdagavond aan tafel bij Jinek.
Het initiatief is een samenwerking van Verhoeven met een aantal bekende Nederlanders, onder wie Humberto Tan, Igone de Jongh, Ronnie Flex, Kjeld Nuis, Jandino Asporaat, Dennis Weening, Bram Krikke en Nicolette Kluijver. Die worden ‘jobfluencers’ genoemd.
“De laatste paar maanden kreeg ik steeds meer berichten binnen van fans en volgers met trieste verhalen over hun privésituatie als gevolg van corona”, aldus Verhoeven. “Mensen die willen, maar niet kunnen. Dat is frustrerend en confronterend.”

Op de website krijgen zowel werknemers als werkgevers toegang tot allerlei vacatures. Ook staan op heelnederlandwerkt.nl gratis workshops, persoonlijkheidstesten en trainingen die mensen helpen om beter op de arbeidsmarkt terecht te komen. Daar worden later nog podcasts, Clubhouse-gesprekken en webinars aan toegevoegd.

Bron: ANP

 

Over Auteur

Reageer