Susan Swarte wordt CFO Olympia Uitzendbureau

0

Olympia Nederland benoemt Susan Swarte (49) tot Chief Financial Officer (CFO). Met de komst van Swarte weet Olympia zich naar eigen zeggen verzekerd van een zeer ervaren financial.

De afgelopen jaren was Swarte CFO bij onder andere de Van Hessen Groep, De Staatsloterij en OctoPlus NV. Zij heeft het finance vak geleerd bij Unilever en Numico. Daarnaast is zij non-executive board member bij Peterson Control Union. Eerder was zij commissaris bij onder andere Heineken Nederland en Generali Nederland NV.

Dimitri Yocarini, CEO van Olympia Nederland: “Wij zijn erg enthousiast dat Susan het team komt versterken. Er is een belangrijke rol voor haar weggelegd in de ontwikkeling van ons bedrijf, gezien de groei die we doormaken en grote ambities die we hebben.”

Swarte over haar benoeming: “Olympia is een ondernemend bedrijf met een grote ambitie. Dat spreekt mij enorm aan. Die ondernemersmentaliteit zit in de hele organisatie. Bij de franchisenemers, de eigen beheer-vestigingen en ook op het Service Center. De combinatie van ondernemerschap, lokale aanwezigheid en mogelijkheden die digitale innovatie biedt, is uniek en ik draag er graag aan bij om die maximaal te benutten voor klanten en kandidaten.”

Bron: Olympia

Lees ook: Femke Hellemons wordt COO bij Olympia

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer