Tempo-Team en Qmusic verdubbelen ‘Salaris in één 1 Minuut’

0
Tempo-Team gaat samenwerken met Qmusic rond het dagelijks radio-item ‘Verdubbel je salaris in 1 minuut’, gepresenteerd door Domien Verschuuren.
Het radiospelletje gaat als volgt: als de luisteraar binnen een minuut tien vragen goed beantwoordt, verdubbelt Qmusic het bruto maandsalaris van de gelukkige luisteraar. Volgens Denise Kenter, senior stafspecialist Tempo-Team past deze samenwerking met Qmusic goed bij de belofte rond werkplezier. “Onze strategie is gericht op het vergroten van werkplezier. Dat gaat verder dan het vinden van werk. Met een verdubbeling van het salaris zeggen we eigenlijk: verdubbel je werkplezier met Tempo-Team.”

Werkplezier

Met de campagne op Qmusic, de grootste radiozender van Nederland, verwacht Tempo-Team aanzienlijke impact te maken, met name wat betreft merkbekendheid. Het brede bereik dat Qmusic heeft onder de doelgroep van 18-34 jaar sluit perfect aan bij de focus op Generatie Z en millennials.
Op sociale media geeft Tempo-Team tips hoe werknemers en werkgevers werkplezier kunnen vergroten. De samenwerking met Qmusic op de radio ondersteunt de berichtgeving op sociale media.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer