Onderdelen J&V-ministerie sluiten raamovereenkomst met detacheerders voor ict-inhuur

0

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en drie andere onderdelen van het ministerie van Justitie en Veiligheid (J&V) hebben een nieuwe raamovereenkomst gesloten voor de inhuur van ict-personeel.

In totaal zijn met zes detacheerders raamovereenkomsten afgesloten: Circle8, Cimsolutions, Seven Stars, Quest4, Synprofs en Harvey Nash (met Bergler Nederland). Deelnemers NFI en Justis nemen pas vanaf 1 oktober 2024 deel aan de raamovereenkomsten vanwege lopende overeenkomsten die eindigen per 30 september 2024, zo laat Circle8 op haar website weten.

De raamovereenkomsten gaan in per 1 maart 2024, hebben een looptijd van vier jaar en een totale maximale waarde van 390 miljoen euro exclusief btw. De aanbestedende partijen zijn DJI, de Justitiële ICT-Organisatie (JIO), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de screeningsautoriteit Justis.

De raamovereenkomst vervangt een vergelijkbare overeenkomst die DJI in 2019 met zes marktpartijen sloot, vermeldt Computable. Toen had de dienst gekozen voor Between Staffing, Seven Stars, IT-Staffing Nederland, KPN Consulting, Headfirst en de combinatie Bergler Nederland, Caesar Accounts en Pimarox Infrastructure Solutions. De overeenkomst had destijds een totale waarde van maximaal 120 miljoen euro. Met de nieuwe overeenkomst is driemaal zoveel geld gemoeid, doordat meer J&V-organisaties meedoen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer