Uitzendprofessional, hoe verloopt jouw carrière?

0

Er is nog weinig bekend over de loopbaanpaden van uitzendprofessionals en hun motieven om van functie of werkgever te veranderen. Artra gaat daar onderzoek naar doen en roept uitzendprofessionals op hieraan deel te nemen.

Van uitzendprofessionals (en professionals werkzaam in detachering en payrolling) wordt veel gevraagd. Ze hebben te maken met (snel) veranderende omstandigheden, met klanten en kandidaten. Ze moeten verstand hebben van matching, van wet- en regelgeving, empathisch zijn, kunnen verkopen. De uitzendprofessional is een echte duizendpoot.

Loopbaankansen uitzendprofessionals

Dat biedt vele loopbaankansen. Uitzendprofessionals kunnen doorgroeien richting vestigingsmanagement of zich specialiseren in sales of recruitment. Over het algemeen hebben ze een goed beeld van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en komen ze over de vloer bij klanten waar ook interessante vacatures openstaan. Kortom, voor uitzendprofessionals zijn er volop mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Er is echter nog weinig bekend over de loopbaanpaden van uitzendprofessionals en hun motieven om van functie of werkgever te veranderen. Daar willen we met dit onderzoek verandering in brengen.

Doe mee en vul de enquête in

Ben je werkzaam of werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling, dan nodigt Artra jou uit mee te doe dan mee met het loopbaanonderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Julia Mecking van Tilburg University. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op een artra-opleidingscheque ter waarde van € 1.000. Meedoen kost circa 10 minuten. Via deze link kun je de enquête invullen.

Bron: Artra

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer