WePayPeople in Amerikaanse handen

0

Nederlandse payrolldienstverlener WePayPeople is overgenomen door People2.0, een wereldwijd opererende payroll- en backofficedienstverlener met een hoofdkantoor in Exton (Verenigde Staten).

De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt. De directie van WePayPeople blijft ongewijzigd.

Julius Kousbroek, managing director WePayPeople: “Door het combineren van de efficiënte WePayPeople infrastructuur met het People2.0 platform ontstaat voor alle betrokkenen een win-winsituatie. Onze klanten kunnen nu bijna overal ter wereld flexwerkers inzetten, onze werknemers hebben internationale carrièremogelijkheden, de werknemers op onze payroll hebben toegang tot veel meer banen en People2.0 kan gebruik maken van onze connecties in het Nederlandse bedrijfsleven.”

President van People2.0, Steve Schaus, roemt vooral het ‘aantrekkelijke klatenportfolio’ en de ‘technologische ruggengraat’ van WePayPeople. “Tevens past het hebben van een substantiële basis in Amsterdam, de toegangspoort tot Europa, buitengewoon goed in onze wereldwijde strategie”, zo stelt Schaus.

Bron: WePayPeople

WePayPeople behoort tot de grotere payrollbedrijven van Nederland met een jaaromzet van € 95,4 miljoen (2018). (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100)

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer