IMPACT en Haldu Groep nemen deel DeGraaf over

0

IMPACT en Haldu Groep hebben een overeenstemming bereikt met DeGraaf rond de overname van een aantal standalone activiteiten op het gebied van het uitzenden van technisch personeel in Nederland, met name de elektrotechniek-, werktuigbouw-, installatietechniek-, metaal- en industrieafdelingen.

Dit hebben IMPACT en Haldu Groep bekendgemaakt.

Dochterbedrijf Halkers Groesbeek

Als onderdeel van de transactie zullen onder andere de werknemers, technische uitzendkrachten, bestaande klantrelaties en verschillende locaties van DeGraaf, die verbonden zijn aan de overgedragen activiteiten, worden overgenomen door Halkers Groesbeek, een dochteronderneming van de internationale combinatie IMPACT en Haldu Groep.
Hiermee wordt de continuïteit van werk voor de werknemers van DeGraaf, de circa 200 uitzendkrachten en haar klanten, gewaarborgd.

Veel werk in de bouw verwacht

Met de acquisitie van deze activiteiten van DeGraaf willen IMPACT en Haldu Groep de positie (op de Nederlandse markt) verstevigen. Toegang tot de bouw-, techniek- en infrastructuurmarkt in Nederland is naar eigen zeggen van strategisch belang voor IMPACT en Haldu Groep in verband met de verwachte werkdruk in de komende jaren, onder meer door bouwachterstanden die vragen om een significante instroom van technisch talent.

Bron: Haldu Groep

Lees ook: Belgische Impact krijgt meerderheidsbelang in Haldu Groep

Noot van de redactie: DeGraaf kwam vorig jaar in opspraak in verband met het TCP-debacle

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer