Adecco gaat Jobfeed landelijk strategisch inzetten

0

Adecco is een intensieve samenwerking gestart met Textkernel, leverancier van Jobfeed. Na een succesvolle pilot bij enkele Nederlandse vestigingen, gaat de uitzender nu starten met de landelijke uitrol van Jobfeed.

Adecco zal Jobfeed, een tool die het Nederlandse aanbod van vacatures monitort, voor al haar Nederlandse vestigingen in gaan zetten om sneller vacatures te signaleren en te matchen met beschikbare kandidaten. 

Strategische zet

Dankzij deze strategische inzet van technologie verwacht de Zwitserse uitzendreus haar concurrenten te snel af te zijn. Met de Jobfeed-data verkrijgt Adecco precies die vacature-informatie, uitgesplitst naar vestiging, die voor haar relevant is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk vacatures van uitzendbureau’s eruit te filteren.

‘De informatie van Jobfeed is van grote waarde. Ze helpt ons kansen in de markt snel te ontdekken en direct in te speIen op de vraag van onze klanten en prospects. Inzicht in de arbeidsmarkt ondersteunt daarnaast strategische keuzes. Dit vooruitstrevende project heeft hierdoor ook internationale aandacht binnen Adecco gekregen’, vertelt Hans Pruis, Director Adecco General Staffing.

Arbeidsmarktinformatie op maat

Textkernel levert Adecco op maat gemaakte informatie over de arbeidsmarkt afkomstig uit Jobfeed. Textkernel matcht alle vacatures die verschijnen op het Nederlandse web met het systeem van Adecco. Op basis van door Adecco geformuleerde filters en criteria verzamelt en levert Textkernel bijbehorende vacatures. Zo kan Adecco direct inspelen op de arbeidsvraag met een hoge kans de juiste match te bieden.

Landelijke uitrol

Adecco is sinds 2007 al klant van Textkernel op het gebied van CV parsing. Pruis: ‘Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Textkernel. Ook dit project wordt met zorg opgepakt. Na een succesvolle pilot binnen enkele Adecco-vestigingen, gaan we het gebruik van Jobfeed nu landelijk uitrollen.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer