Flexondernemers kanshebbers Website van het Jaar

0

De websites van Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Jobbird.com, Randstad, StudentenWerk, StepStone en Unique Uitzendbureau maken kans om in de categorie Carrière Website van het Jaar te worden.

Dat heeft Emerce dinsdag bekend gemaakt, mede-organisator van de jaarlijkse prijs. De flexondernemers dingen mee voor de populairste website en de beste website. Monsterboard, Nationale Vacaturebank en Unique Uitzendbureau zijn voor beide prijzen genomineerd. Jobbird.com en StepStone maken kans om de beste website te worden en Randstad en StudentenWerk de populairste. De uitreiking is op 14 november in Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van MetrixLab en Emerce en wordt voor het dertiende achtereenvolgende jaar in ons land gehouden. In totaal gaat het om twintig categorieën met ieder tien genomineerden. In de categorie Carrière draagt Nationale Vacaturebank als sinds 2010 de titel populairste website. Unique heeft de afgelopen twee jaar de titel beste website gekregen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer