Flexwerkers aan het woord over flexwerk

0

Op 7 oktober in de Burcht in Amsterdam krijgen flexwerkers van FNV de kans om te vertellen wat hun wensen en grieven zijn.

FNV: ‘Iedereen praat óver flexwerkers. Maar wat vinden flexwerkers eigenlijk zelf? Die vraag staat 7 oktober centraal’. Op de hoorzitting vertellen tientallen flexwerkers over de onzekerheid die ze ervaren in hun werk als payroller, uitzendkracht of met een nulurencontract’.

Gelijkheid
De FNV behartigt naar eigen zeggen ook de belangen van mensen met een tijdelijk contract, zoals een uitzendbaan of nul-urencontract. Henk van der Kolk: ‘Vaste en tijdelijke werknemers moeten gelijk worden behandeld, ongeacht welk contract ze hebben’.

Tijdens de hoorzitting zullen Catelene Passchier namens de vakcentrale en de cao-coördinatoren van FNV Bondgenoten, Abvakabo FNV, FNV Bouw, FNV Kiem en AOB de flexwerkers ondervragen.

Plaats: de Burcht, Henri Polaklaan 9, 1018 CP Amsterdam.
Inloop vanaf 13.00 uur, hoorzitting van 14.00-16.00 uur, borrel na afloop.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer