i4talent krijgt IT-zusje

0

Detacheringsbureau i4talent, gespecialiseerd in financieel personeel, is een nieuwe organisatie gestart met als hoofddoel het oplossen van personele vraagstukken op IT-afdelingen.

De nieuwe zusterorganisatie heet QISS IT, wat staat voor Qualified In Seeking Solutions, en staat onder leiding van mede oprichter en algemeen directeur José van Dalen.

Danielle Kleyheeg, directeur van i4talent: ‘’De strijd tussen de diverse IT-bedrijven om personeel is na een slecht jaar weer losgebarsten. Grote nationale en internationale organisaties hebben aangegeven dit jaar weer nieuw personeel aan te trekken. Ook bij kleinere organisaties en onze klanten zien wij dat de vraag naar goed gekwalificeerd IT personeel al twee kwartalen aan het stijgen is. Doordat José van Dalen met QISS IT in deze behoefte kan voorzien kunnen wij nieuwe markten aanboren en ook onze eigen klanten nog beter tevreden stellen.’’
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer