Make-over voor vestigingen Manpower

0

Alle vestigingen van Manpower Nederland zullen dit jaar een make-over krijgen, waarbij de nieuwe merkbeleving zichtbaar moet worden.

Donderdag 7 april werd aan de Weteringschans in Amsterdam de eerste vestiging van Manpower in vernieuwde stijl geopend. Het is een nieuwe vestiging, waarbij vier vestigingen uit Amsterdam zijn samengevoegd.

Frits Scholte, directeur van Manpower Nederland: “We hebben ervoor gekozen om een aantal kleinere vestigingen te bundelen tot één grote. De achterliggende gedachte is: minder fragmentatie, betere zichtbaarheid en herkenbaarheid voor bedrijven en kandidaten."

De nieuwe Amsterdamse vestiging is het schoolvoorbeeld voor alle Manpower-vestigingen. Dit wil echter niet zeggen dat er per definitie vestigingen gesloten gaan worden. Het is goed mogelijk dat er in andere grotere steden ook vestigingen zullen worden samengevoegd om efficiënter te kunnen werken, maar er zal per plaats worden gekeken wat de beste oplossingen en locaties zijn.

Betere dienstverlening

In de nieuwe vestiging zijn laptops voor werkzoekenden om bijvoorbeeld een CV te maken, een afgesloten bespreekruimte voor een persoonlijk gesprek, consultants die bij toerbeurt gastheer of gastvrouw zijn voor bezoekers en een opgeruimd en gekleurd decor. Alle Manpower-consultants hebben intussen een uitgebreide speciale training gehad om nog beter de kandidaat centraal te stellen.
 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer