Omzetgroei payrollbranche gehalveerd

0

De omzet van payrollen is in het derde kwartaal van 2011 half zo hard gegroeid als in dezelfde periode vorig jaar. Toen was de omzet nog 10 procent gegroeid ten opzichte van het derde kwartaal van 2009.

De omzet in de payrollbranche is in het derde kwartaal van 2011 met 5 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit maakte de Vereniging Payroll Ondernemingen (VPO) bekend op basis van de cijfers van de VPO-Marktmonitor.

Tevreden
VPO-voorzitter Claes is tevreden met de groei van 5 procent: “Ondanks de slechte economische voorspellingen zien we toch een stijging in de omzet van payrollen. Dit bewijst des te meer dat er ook in economisch onzekere tijden behoefte is aan het uitbesteden van personele en administratieve zaken, zodat ondernemers zich kunnen richten op hun kernactiviteit.”

Nationale Payroll Congres
Het persbericht
maakt melding van het feit dat donderdag 8 december dit jaar het Nationale Payroll Congres plaatsvindt in Innstyle in Maarssen. Tijdens dit congres presenteert VPO het VPO-keurmerk. Volgens de vereniging is dit keurmerk gebaseerd op drie pijlers: financiële betrouwbaarheid, professioneel werkgeverschap en transparante dienstverlening voor medewerkers en opdrachtgevers.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer