Payroll Company Enschede verandert van naam

0

Payroll Company Enschede heeft haar naam gewijzigd in Payroll Consultants. Deze naam zou beter passen bij de dienstverlening van het bedrijf.

Payroll Company Enschede maakte deel uit van Payroll Company Holding, maar heeft haar eigen specifieke dienstverlening en maatwerkproducten. “Verschillende dienstverlening, maar wel dezelfde naam en uitstraling werkte verwarrend voor de relaties,”  aldus Payroll Consultants. Daarom was een wijziging noodzakelijk.

Visie
“Deze wijziging is vooral het gevolg van onze visie op payrolling. Een visie die gebaseerd is op het feit dat onze klanten niet alleen maar gebaat zijn bij een leverancier van payroll-services, maar bij een pro-actieve partner die payrolling combineert met Human Resource Management (HRM).”

‘Niet standaard’
Payroll Consultants ziet zichzelf niet als leverancier van standaard payroll-diensten. De relaties van Payroll Consultants krijgen immers adviezen van de ‘consultants’ en procesmanagers tijdens de implementatievan payrolling. “Daarmee denken wij ons te onderscheiden van onze collega’s.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer