Please Payroll groeit 28 procent

0

In de eerste helft van dit jaar is de omzet van Please Payroll met 28 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode in 2010. Ook het aantal payrollcontracten groeide met 28 procent.

Het totaal aantal payrollcontracten kwam daarmee uit op 3814. Vooral in de bouwsector (+54 procent) en de horeca (+ 42 procent) groeide de vraag naar payrollservices.

In het eerste halfjaar van 2010 was de omzetgroei van Pleasse Payroll veel kleiner. De totale omzet groeide met 1 procent ten opzichte van 2009.

Vooruitblik
Please Payroll verwacht dat de groei in de tweede helft van 2011 nog hoger uit zal komen. Volgens de directie van van de payrollorganisatie laten zowel werkgevers als werknemers zich niet gek maken door de druk vanuit de vakbonden dat payrolling de belangen van werknemers zou schaden.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer