Vernieuwde website

0

Flexmarkt.nl is vernieuwd. De website heeft een nieuwe lay-out gekregen en er is gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid.

De navigatie is veranderd, en er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten voor jou als bezoeker.

Nieuws
Al het laatste nieuws uit de flexbranche is in een oogopslag te vinden op de Home.

Arbeidsmarkt
Wanneer je vooral opzoek bent naar nieuwsberichten over werkloosheid, flexibilisering en ontwikkelingen kan je direct doorklikken naar Arbeidsmarkt.

Flexwerkers
Hoe werf ik flexwerkers? Waar moet ik op letten bij de intake? Hoe zorg ik dat ze gemotiveerd hun werk blijven doen? Antwoorden op deze vragen kan je vinden onder de tab Flexwerkers. Nieuwsberichten over arbeidsmigranten staan hier ook.

Branche
Nieuws over detacherings- en uitzendbureaus, payrollorganisaties, cao’s en brancheorganisaties zijn de te vinden bij Branche-informatie.

Ondernemen
Alle praktische informatie en nieuwsberichten die jou kunnen helpen met ondernemen in de flexbranche staan onder Ondernemen. Startende ondernemers kunnen tips vinden onder het kopje Starten. Ondernemers die al een tijd bezig zijn, kunnen handig gebruik maken van onze berichten over een goede backoffice, werkgeverschap en over de inlener.

Omzetranglijst
Op deze pagina staat alles wat je moet weten over de Flexmarkt Omzetranglijst. Dat is een lijst van flexbedrijven, gerangschikt op de in Nederland behaalde omzetten. De Omzetranglijst wordt ieder jaar in het meinummer van Flexmarkt Magazine gepubliceerd. Naast de lijst zelf, publiceren we een analyse van de markt, een overzicht van stijgers en dalers en interviews met opvallende spelers uit de lijst. Wilt u ook opgenomen worden in de Omzetranglijst? Vul dan de vragenlijst in.

De redactie van Flexmarkt wenst je veel plezier met de nieuwe website. Wij ontvangen uiteraard graag feedback. Die kun je mailen naar flexmarkt@reedbusiness.nl.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer