Websites Unique en Vacaturebank opnieuw in de prijzen

0

De websites van Unique Uitzendbureau en Nationale Vacaturebank zijn donderdagavond uitgeroepen tot Beste Website van het Jaar in de categorie Carrière.

Voor deze online publieksprijs beoordeelde het Nederlandse publiek in twintig categorieën zijn favoriete website op inhoud, navigatie en design. Per categorie zijn er twee prijzen te winnen: beste website – de site met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie en design – en populairste website, voor de site met het hoogste aantal stemmen. Nationale Vacaturebank is al voor het vierde jaar op rij titelhouder van de populairste website. Unique heeft voor de derde keer de prijs voor beste website gewonnen. Andere genomineerden in de categorie Carrière waren Monsterboard, nieuwkomer Jobbird.com, Randstad, StudentenWerk en StepStone.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer