Edwin Prijden commercieel directeur van PRO HRM

0

Edwin Prijden is de nieuwe commercieel directeur van PRO HRM. Hij neemt samen met Nanco van Arkel, algemeen directeur van PRO Groep, de commerciële leiding van PRO HRM op zich.

Prijden en Van Arkel volgen Roel Dolkemade op die de afgelopen jaren de rol van algemeen directeur van PRO HRM heeft vervuld.

Edwin Prijden heeft een lange staat van dienst in de flexbranche en is onder andere directeur geweest van Please Payroll en Direct Payrolling. “Na mijn studie ben ik de uitzendwereld ingerold en hier nooit meer uitgegaan. In verschillende rollen heb ik veel ervaring op mogen doen die ik nu graag bij PRO HRM ga inzetten. Toen het aanbod kwam om de rol van commercieel directeur op me te nemen, hoefde ik niet lang te twijfelen. Er staat bij PRO HRM een geweldig team van enthousiaste professionals. Ik zit boordevol ideeën om met deze groep mooie stappen te gaan zetten.”

PRO HRM

PRO HRM is een backoffice dienstverlener voor uitzend- en detacheringsbureaus en viert dit jaar het 15-jarig jubileum. PRO HRM is er voor intermediairs, hun opdrachtgevers en medewerkers.

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer