Aandeelhouder Monster tegen deal Randstad

0

De grootste aandeelhouder van Monster Worldwide ligt dwars bij de verkoop van het bedrijf aan uitzendorganisatie Randstad. MediaNews Group, dat een belang van 11,6% heeft in het moederbedrijf van vacaturesite Monsterboard, kan zich niet vinden in de overeengekomen verkoopprijs.

Randstad maakte onlangs bekend dat het Monster Worldwide wil overnemen.

Randstad heeft 3,40 dollar per aandeel over voor het in meer dan veertig landen actieve Monster. De Nederlandse uitzendreus ziet vooral Monsters technologische oplossingen voor het koppelen van werkzoekenden en werkgevers als welkome aanvulling voor de eigen organisatie.

Volgens MediaNews zijn er verschillende opties voor Monster en kan het aandeel binnen anderhalf jaar 6 tot 8 dollar waard kan zijn. MediaNews roept in een verklaring ook andere aandeelhouders op hun aandelen niet aan te bieden.

Bron: ANP

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer