ARTRA-opleiding WordRecruiter.nl van start

0

ARTRA heeft in samenwerking met Hogeschool voor Recruitment de opleiding ‘Word Recruiter’ gelanceerd om de vraag aan goed opgeleide recruiters te kunnen vervullen en zo werkzoekenden aan een baan te helpen. ‘Wij leveren met deze opleiding een op en top getrainde recruiter af’, zegt ARTRA-directeur Ellen van Hierden.

ARTRA wil hiermee ook inspelen op de schaarste aan recruiters. De vraag naar recruiters is het afgelopen jaar dan ook met maar liefst 60% gestegen.

Wordrecruiter.nl

De opleiding ‘Word Recruiter’ omvat 3 weken les en bestaat uit 14 onderdelen waaronder competentiegericht interviewen, vacature-intake, netwerken & pitchen en afsluitend een Recruitment examen. Aan het einde van de opleiding nodigt ARTRA werkgevers uit om corporate recruiters te selecteren. De eerste groepen starten in oktober op 3 locaties in het land: Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Scholingsvoucher

De initiatiefnemers wijzen erop dat de geïnteresseerde werkzoekende een scholingsvoucher van het UWV kan aanvragen, een subsidie voor het volgen van de opleiding.

In het vakblad Flexmarkt die op 25 augustus verschijnt geeft ARTRA-directeur Ellen van Hierden een toelichting op dit initiatief. Wilt u Flexmarkt ook ontvangen?
Bron: ARTRA

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer