Adecco sleept contract gemeente Almere binnen

0

Uitzendorganisatie Adecco mag de komende twee jaar het flexwerk voor de gemeente Almere regelen.

Adecco verzorgt de werving, selectie en inzet van de uitzendkrachten voor de gemeente Almere. Adecco is daarbij het enige bureau dat deze taak voor de gemeente op zich mag nemen, aldus het Brabants Dagblad. De uitzendorganisatie heeft de opdracht gekregen via een Europese aanbestedingsprocedure.

Adecco gaat ondersteunen bij het invullen van administratieve functies, maar richt zich ook op de werving en selectie voor de afdelingen Stadsreiniging en het ‘klantcontactcentrum’, aldus de krant.

Vestigingsmanager Kirsten Kiljan-van Heuven in het Brabants Dagblad: "De migratie van bestaande flexwerkers is afgerond. Contracten van tijdelijke medewerkers die de gemeente wil behouden, zijn één op één omgezet, met behoud van alle eerder opgebouwde rechten op bijvoorbeeld opleidings- en vakantiedagen. We hebben een speciale implementatiemanager aangesteld, die het project begeleid heeft."

 


Benieuwd wat voor opdrachten uitzendorganisaties binnenslepen? Iedere maand worden er twee uitgelicht in de rubriek Accounts in Flexmarkt Magazine.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer