Adecco verzorgt vrijwilligers Europa League Finale

0

Het KNVB Talent Team, een initiatief van Adecco, heeft ruim 200 vrijwilligers geworven, die ingezet zullen worden tijdens de UEFA Europa League finale op 15 mei in de Amterdam Arena.

KNVB Talent Team biedt mbo- en hbo-studenten aansprekende werkervaringen bij de KNVB, leveranciers van de voetbalbond en voetbalverenigingen. Het programma is een initiatief van Adecco, KNVB en Kies Beroepsonderwijs.

De geselecteerde vrijwilligers zullen op allerlei verschillende plaatsen rondom de finale worden ingezet. Zo zijn er chauffeurs die officials en andere genodigden rondom de wedstrijd op de plaats van hun bestemming zullen brengen, hosts en hostesses die fans en genodigden zullen ontvangen en verwelkomen en vrijwilligers die in het stadion aanwezig zijn.

‘Door de combinatie van studenten en ervaren vrijwilligers verwachten we een optimale invulling,’ aldus Lynette Ferwerda, projectmanager van Adecco.  Ruim 40 procent van de vrijwilligers zijn studenten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer