Antoine van den Oever nieuwe baas van BAS Consultancy

0

Antoine van den Oever is per 1 september benoemd als CEO van BAS Consultancy, de detacheerder voor hoger opgeleide financials en IT-professionals. Van den Oever neemt de rol over van oprichter Peter Arensman.

De directie van Bas Consultancy nu gevormd door Antoine van den Oever en financieel directeur Ronald Vader.

Peter Arensman

 Arensman richtte in 1998 BAS Consultancy op met de gedachte om ‘echte’ financials in te kunnen zetten en daarmee een veel hogere kwaliteit te leveren dan de concurrenten. Nu – 25 jaar later – staan ruim 100 consultants klaar om CFO’s te helpen. BAS Consultancy heeft in de afgelopen jaren een ‘double digit’ groei laten zien in omzet, marge en aantal consultants. De laatste jaren bleef Arensman al meer op afstand betrokken bij BAS.

Antoine van den Oever

Nieuwe directie

Antoine van den Oever (46) heeft ruim 15 jaar ervaring in personeelsbemiddeling en Data Analytics bij onder andere Capgemini, SAP, KPN en Hitachi Vantara. De afgelopen twee jaar heeft hij de organisatie al goed leren kennen als interim directeur. Ronald Vader is al sinds 2016 betrokken bij de financiële bedrijfsvoering bij BAS, waarvan de afgelopen 2 jaar als financieel manager.

Finance- en IT-wereld verandert

Data gedreven sturing en duurzaamheidsrapportages zijn een greep uit de nieuwe taken van de Finance IT consultants van morgen. BAS heeft haar dienstverlening dan ook uitgebreid met data-analisten en CSR-consultants om organisaties te ondersteunen met deze transformatie.

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer