Arjan de Vries nieuw lid RvC Xelvin

0

Per 1 januari 2018 is Arjan de Vries toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Xelvin.

Dennis Wissink, Algemeen Directeur van Xelvin, is blij met deze aanstelling. “Arjan heeft een grote staat van dienst in de detacheringsbranche. Zijn expertise in onze branche, zowel nationaal als internationaal, zijn van toegevoegde waarde voor onze organisatie. Wij hebben een groeiambitie voor de komende jaren, ik kijk ernaar uit om daarbij gebruik te maken van de expertise die Arjan meebrengt.”

Met de aanstelling van Arjan de Vries is de Raad van Commissarissen van Xelvin gecomplementeerd. Ook De Vries kijkt uit naar de samenwerking. “Xelvin is een professioneel bedrijf met een ondernemende instelling. Op basis van mijn kennis, ervaring en met betrokkenheid wil ik bijdragen aan het realiseren van de groeiambitie.“

Bron: Xelvin

Noot van de redactie: Arjan de Vries trad vorig jaar maart nog toe tot de directie van Aethon. Daarvoor was hij bestuurder en operationeel directeur bij Brunel International.

 

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer