Belgische Nestor neemt ErvarenJaren over

0

Nestor, de Belgische uitzendgroep gespecialiseerd in 50-plussers en gepensioneerden, neemt de Nederlandse branchegenoot ErvarenJaren over. De Belgen hebben duidelijke groeiambities op de Nederlandse 50+ uitzendmarkt.

Door de overname biedt wekelijks 1.200 uitzendkrachten werk en heeft de uitzendgroep een geconsolideerde omzet van bijna 10 miljoen euro.

Groeiambities in Nederland

Nestor is naar eigen zeggen in België het enige uitzendkantoor voor 50-plussers en gepensioneerden. “De overname van ErvarenJaren past volledig bij onze groeiambities in Nederland. Door de overname van een gevestigde waarde zoals ErvarenJaren, nemen we meteen een vliegende start.”, stelt Nicolas Moerman, mede-oprichter van Nestor. “Naast een sterk merk en mooie referentieklanten, beschikt het ErvarenJaren team ook over bakken kennis en knowhow van de 50+ uitzendmarkt.”

Succes Nestor toepassen

“Door de krachten te bundelen kunnen we de succesrecepten van Nestor toepassen op de Nederlandse markt en vice-versa. We kijken er naar uit om een versnelling hoger te schakelen in onze groei en zo met het team van Nestor en ErvarenJaren samen dé referentie te worden in de Benelux.”, zegt Lisette Schalker, managing director ErvarenJaren

Nestor

Nestor werd in 2016 opgericht door Nicolas Moerman (34) en Mathieu Vandenhende (35) om meer 50-plussers en gepensioneerden aan het werk te krijgen in een snel veranderende arbeidsmarkt. Ondertussen telt Nestor drie kantoren: Sint-Martens-Latem, Brussel en Antwerpen. In vier jaar tijd kende de groep een snelle groei onder meer door de oprichting van Martha, het uitzendkantoor voor nannies en Payroller BV, een online payrolling oplossing voor flexibele medewerkers.

ErvarenJaren

ErvarenJaren werd in 1999 opgericht als specialist in het uitzenden van ervaren mensen door heel Nederland. ErvarenJaren is gevestigd in Hazerswoude-Dorp en actief in negen Nederlandse regio’s. Lisette Schalker staat als Managing Director in voor de dagelijkse leiding.

Bron: Nestor/ErvarenJaren

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer