Bob Weghorst in directie Timing

0

Bob Weghorst is in zijn functie als Directeur Payroll toegetreden tot het directieteam van Timing.

Weghorst is zijn carrière binnen het concern ruim 14 jaar geleden begonnen en heeft in deze periode diverse management(team)-functies bekleed binnen de organisatie.

Uitbouwen Persoonality

Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de (payroll-)dienstverlening in het algemeen en specifiek in het uitbouwen van Persoonality tot één van de grootste en toonaangevende payroll-organisaties van Nederland. Met de toetreding tot de directie zal Timing/Persoonality zich nog nadrukkelijker positioneren binnen de uitzend-/payroll-branche.

VPO

Bob Weghorst is inmiddels 15 jaar actief in de branche. Hij is één van de grondleggers geweest van de vereniging van payroll ondernemingen (VPO), heeft branche- en bedrijfs-cao’s (Persoonality) afgesloten en geldt al jarenlang als een autoriteit in de payroll-branche.

Bron: Timing

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer