Rogier van Hamburg leidt digitalisering Olympia

0

Rogier van Hamburg (35) is per 1 mei 2017 benoemd tot nieuw directielid van Olympia Nederland in de functie van Chief Digital & Innovation Officer (CDIO).

Van Hamburg is daarmee eindverantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot digitalisering en innovatie van Olympia. Met de komst van Van Hamburg is het directieteam van Olympia versterkt en wordt verder invulling gegeven aan de op groei en innovatie gerichte strategie.

Bijbanen.nl

Voor zijn overgang naar Olympia heeft Van Hamburg zeven jaar bij Aegon gewerkt, waar hij in de functie van Head of Digital Strategy and Business Development o.a. een internationaal Center of Excellence for Digital heeft opgezet.
Na het afronden van zijn studie International Business Administration (VU, Amsterdam) heeft Van Hamburg aan de wieg gestaan van Bijbanen.nl, een vacaturesite met bijbanen en vakantiewerk voor scholieren en studenten.

Digital first proposities

Bij Olympia richt Van Hamburg zich op het doorontwikkelen van de digitale competenties van Olympia, het ontwikkelen van nieuwe, digital first proposities en verdere digitale ondersteuning van zowel operatie als kanalen.Van Hamburg: “Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn collega’s de successen van de toekomst te creëren middels digitalisering en innovatie.”

Bron: Olympia

 

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer