Content en Unique nu officieel samen

0

Op 1 november is het fusietraject van Content en Unique officieel afgerond. Vanaf deze datum gaan zij samen verder onder de naam Unique.

Een jaar geleden, in oktober 2009, werd de fusie aangekondigd. Door de fusie wilde USG People meer volume in de markt krijgen. Door de combinatie van beide merken is Unique nu de grootste specialist voor officemedewerkers. “Dat maakt de organisatie slagkrachtig,” aldus Jeannine Peek, algemeen directeur, tegen Flexmarkt.

“Het is niet zo dat de organisatie van Unique over die van Content is gelegd. We hebben ervoor gekozen om het beste van beide werelden te combineren.” De keuze voor de naam Unique is uiteindelijk gemaakt omdat Unique een internationaal merk is en Content niet.

Unique beschikt nu over een groter bestand aan kandidaten en werkgevers. Om beide optimaal te matchen biedt Unique een innovatieve internet-recruitment en maakt zij gebruik van de Mentality Match. Dit is één van de ‘pareltjes’ van Content die mee is gegaan naar de nieuwe organisatie. Met behulp van een test wordt gekeken bij welk type organisatie en functie een kandidaat zich het beste voelt.

De website van Unique is ook vernieuwd. Personen die de oude website van Content bezoeken, worden met behulp van een animatie omgeleid naar de website van Unique.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer