Creyf’s zoekt Gouden Bekerpoetser

0

Uitzendorganisatie Creyf’s, driemaal winnaar van de verkiezing Uitzendbureau van het jaar, is op zoek naar een Gouden Bekerpoetser.

Sinds het recente succes bij de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’ 2011 hangt er bij Creyf’s een prijzenkast met drie gouden bekers aan de muur. Creyf’s gaat daarom op zoek naar bijzonder talent met een winnaarsmentaliteit, dat zorg kan dragen voor het dagelijkse onderhoud van deze bekers. De sollicitant met de beste motivatie krijgt naast de baan een geheel verzorgde reis naar San Francisco.

Op deze manier wil Creyf’s vakantiekrachten werven. De uitzendorganisatie wil met deze ludieke actie laten zien dat ze alle werkzoekende vakantiekrachten aan interessante banen kunnen helpen. Ronald Kardol, algemeen directeur van Creyf’s: ‘We zijn bekroond tot beste uitzendbureau door zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten, dus naast de kans op een reis naar Amerika, zal het voor hen ook aantrekkelijk zijn om via ons aan de slag te gaan deze vakantie.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer