Daling uitzenduren in medische sector

0

In de medische sector is in periode 9 (week 33-36) het aantal uitzenduren met 10 procent gedaald. De omzet nam met hetzelfde percentage af ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van de ABU Marktmonitor.

Ook in de administratieve sector was een daling waar te nemen. Het aantal uitzenduren daalde met 4 procent en de omzet met 3 procent.

De uren in de industriële sector vertonen een stijging van 16 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, de omzet nam toe met 20 procent. Het aantal uren in de technische sector steeg met 20 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar en de omzet nam toe met 18 procent.

Over de gehele sector genomen zet de groei, die de afgelopen maanden is ingezet, wel door. Het aantal uitzenduren nam met 8 procent toe ten opzichte van dezelfde periode in 2009. De uitzendomzet steeg met 9 procent. 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer