De nuance achter de positieve ABU-cijfers

0

Brancheorganisatie ABU publiceerde de afgelopen maanden niets dan positieve cijfers over de branche. En ook het CBS publiceerde positieve cijfers.

Eind 2010 constateerde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een omzetgroei van 5 procent bij uitzendbedrijven ten opzichte van het jaar daarvoor. In januari van dit jaar meldde het CBS dat 1 op de 5 uitzendondernemers een toename verwacht van de omzet in het eerste kwartaal van 2011.

Maar ondanks de veelbelovende berichten heerst bij menig uitzendondernemer nog geen jubelstemming. Voor hen staat 2011 vooral in het teken van het inhalen van de verloren schade.

Vindt u dit een interessant onderwerp? In het aprilnummer van Flexmarkt Magazine komt dit onderwerp uitgebreid aan bod. Klik op deze link als u het vakblad wilt ontvangen! »

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer