Detacheerder koen lanceert nieuwe tak voor ICT-personeel

0

Detacheerder koen, onderdeel van The Employment Group (TEG), heeft een nieuwe specialiteit aan haar portfolio toegevoegd. Het bedrijf gaat ICT-professionals uitlenen in heel Nederland.

Interimorganisatie koen detacheert al jaren specialistische professionals binnen de overheid en techniek bij verschillende opdrachtgevers in Nederland. Deze professionals komen bij koen in vaste dienst en werken op projectbasis voor diverse opdrachtgevers. Daar voegt koen nu dus ICT als nieuwe sector aan toe.

Vraag naar ICT-specialisten

koen speelt hiermee in op de grote vraag naar ICT-specialisten. Ondanks de coronacrisis en de bijbehorende economische neergang blijft de krapte op de arbeidsmarkt onveranderd bestaan. Er is een groot tekort aan applicatieprogrammeurs, managers informatie- en communicatietechnologie, databank- en netwerkspecialisten, netwerk- en systeemtechnici, functioneel beheerder en systeembeheerders. Het tekort aan ICT-personeel vertraagt de digitale ontwikkeling bij veel bedrijven en instellingen in heel Nederland. Terwijl het belang van een goed functionerende ICT-infrastructuur door het thuiswerken en de enorme toename van online verkopen alleen maar is toegenomen.
koen-directeur Patrick van den Berg. “Daarom pakken we ook in de ICT de handschoen graag op. Wij merken dat er genoeg ICT-professionals zijn die zich aangetrokken voelen tot de combinatie van een vaste baan met afwisselend werk op interessante projecten.” koen neemt de ICT-professionals in vaste dienst. Van den Berg: “Wij zien dat onze aanpak aansluit bij wat professionals willen: werk op projectbasis dat aansluit bij hun ambities en persoonlijke ontwikkeling, zonder de angst zonder werk te komen zitten.”

Bron: The Employment Group

Strategische Personeelsplanning

Strategische Personeelsplanning (SPP) is nu belangrijker dan ooit. Want hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment hebt in deze tijden van verandering? Ontvang deze GRATIS download over Strategische Personeelsplanning.

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer