Detaned en Labourforce samen in Flexcraft Techniek

0

Detaned en Labourforce hebben in Flexcraft Techniek hun ruime kennis en ervaring op de flexibele-arbeidsmarkt gebundeld.

Flexcraft Techniek Holding is de technische bedrijfstak van de Flexcraft Group en wordt gevormd door Flexcraft Detaned BV en Flexcraft Labourforce BV. De samenwerking binnen Flexcraft moet zorgen voor meer flexibiliteit in dienstverlening en de naamsbekendheid verhogen. Bovendien verstevigt de samenwerking de concurrentiepositie binnen de markt voor flexibele arbeid. Door de bundeling van krachten zegt Flexcraft Techniek beter in staat te zijn om flexwerkers en opdrachtgevers te faciliteren bij het vinden van de juiste match, ook bij specialistisch werk. Opdrachtgevers kunnen bij één partij terecht voor grote aantallen kwalitatief goede ZZP-ers, uitzendkrachten en gedetacheerden. Flexwerkers kunnen op hun beurt bij Flexcraft Techniek aan de slag via verschillende contractvormen bij een breed scala aan opdrachtgevers.

Flexcraft Group is al 20 jaar actief in het uitzendwerk in diverse branches. Dagelijks werken zo’n 2.500 uitzendkrachten via ondernemingen van de Flexcraft Group bij diverse opdrachtgevers in Nederland, België en Polen. Flexcraft Group biedt naar eigen zeggen een stevig fundament voor de gespecialiseerde dienstverlening van Flexcraft Techniek.

Bron: Flexcraft Group

Lees ook: Flexcraft Group en Detaned richten Flexcraft Techniek op

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer