DIRECT Payrolling in de race voor Gouden Gazelle

1

Het in Arnhem gevestigde DIRECT Payrolling behoort tot de drie snelst groeiende bedrijven van de provincie Gelderland.

Dat maakte de organisatie van de FD Gazellen Awards vorige week bekend. Op 20 november aanstaande wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Leusden onthuld welk bedrijf van de drie daadwerkelijk de snelste groeier van de provincie is.

Eerder was al bekend dat DIRECT Payrolling tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort en daarmee sowieso een FD Gazelle Award in de wacht sleept. Naar nu blijkt, behoort de Arnhemse payrollonderneming op regionaal niveau tot de top-3 en is daarmee kanshebber voor de Gouden Gazelle, de onderscheiding  voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De winnaar van de Gouden Gazelle wordt op maandag 1 december in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag bekendgemaakt.

Bron: DIRECT Payrolling

Er dingen meerdere flexbedrijven mee naar een FD Gazellen Award. Ook WePayPeople, FSGroep en A la Carte en Skanna Horeca Uitzendbureau zijn genomineerd.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

Reageer