Goed derde kwartaal voor Adecco

0

Adecco heeft een goed derde kwartaal gedraaid. Het uitzendconcern zag de omzet toenemen en heeft ondanks de iets afzwakkende economie goede vooruitzichten.

Dat maakte het uitzendconcern vandaag bekend.

De omzet van Adecco steeg in het derde kwartaal naar afgerond  5,2 miljard euro, een stijging van 4% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijfsresultaat (EBITA) komt  in het 3e kwartaal uit op 275 miljoen euro, inclusief kosten voor herstructurering.

In een toelichting op de cijfers zei Patrick De Maeseneire, CEO van Adecco, dat de omzetgroei is afgeremd vergeleken bij het eerste halfjaar, met name door zwakkere groei in Frankrijk en Duitsland. De markt in Amerika verbeterde als verwacht. Ondanks de recente afzwakking van de economie zijn de vooruitzichten Adecco van Avolgens De Maeseneire goed.

Ook in het voorgaande kwartaal zag Adecco de uitzendmarkt verder herstellen.

Naast Adecco, kwamen Randstad en USG People vorige week al met positieve cijfers naar buiten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer