DPA Group krijgt na nieuwe bestuurders ook nieuwe commissarissen

0

De rust is nog niet weer gekeerd bij detacheerder DPA Group. Na de directiewijzigingen in mei volgt nu het voorstel om twee nieuwe bestuurders te benoemen: voormalig USG-er Ron Icke en ondernemer Dirk Lindenbergh.

De Raad van Commissarissen van de DPA Group, gespecialiseerd in het detacheren van interim professionals in logistiek, IT en finance, heeft aan de Raad van Bestuur voorgesteld om Ron Icke en Dirk Lindenbergh per 3 oktober in hun midden te benoemen. De benoeming zal plaatsvinden in een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering (BAVA).

Ron Icke is een oude bekende in de uitzendwereld. Hij is van huis uit accountant, maar verdiende zijn sporen bij USG People, waar hij uiteindelijk de scepter zwaaide. Dirk Lindenbergh begon als ondernemer in de horeca- en speelautomatenbranche, maar ontwikkelde zich al snel als bestuurder. Na verkoop van zijn eigen bedrijf bekleed hij nu diverse commissariaten.

DPA’s Raad van Bestuur zag in mei een wisseling van de wacht: CEO Roland van der Hoek trad na ruim een jaar af, en werd opgevolgd door Martin Delwel, afkomstig van Yacht en Randstad, en Max Boodie, oprichter van DPA Supply Chain en voormalig Managing Director van adviesbureau Berenschot. Ook oud-DPA-bestuurder Ellard Blaauboer werd gevraagd om tijdelijk terug te keren, tot na de BAVA in september.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer