DPA Group neemt deel ConQuaestor over

0

DPA heeft overeenstemming bereikt met ConQuaestor over de verwerving van de interim finance activiteiten van deze onderneming.

Partijen beogen de transactie af te ronden voor 1 oktober 2015. Kort na de geslaagde integratie van Fagro zorgt deze overname voor verdere versterking van DPA’s positie in de finance & control-markt.

Interim finance activiteiten
Binnen de interim finance activiteiten van ConQuaestor werken 110 zelfstandige en interim professionals die zich inzetten voor grootzakelijke opdrachtgevers. Met deze activiteiten wordt jaarlijks een omzet gerealiseerd van circa 14 miljoen euro.

Ten aanzien van de consultancy activiteiten van ConQuaestor zijn partijen overeengekomen de merites van een strategische samenwerking in een latere fase nader te bestuderen. ConQuaestor zet haar consultancy activiteiten zelfstandig voort.

Financiële specialisten
Volgens Eric Winter, CEO van DPA, past deze overname uitstekend in de strategie van DPA die gericht is op het versterken van de onderneming en haar meerwaarde als specialistenspecialist. ‘Met deze overname breiden we onze dienstverlening in dit segment verder uit. Daardoor kunnen we onze opdrachtgevers nog beter toegang bieden tot specialistische, kwalitatief hoogwaardige kennis en kunde. Bovendien kunnen we samen krachtiger invulling geven aan de toenemende specialisatie op vakkennis en de steeds zwaardere eisen die aan de skills van de financiële specialist worden gesteld.’

Bron: DPA

Lees ook: Opnieuw omzetgroei DPA

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer