DPA Group rondt overname Fagro af

0

DPA heeft de op 18 augustus aangekondigde overname van Fagro, een adviesbureau voor finance & control specialisten, afgerond.

De activiteiten van Fagro variëren van tijdelijke ondersteuning tot financieel management en directievoering, met name in Zuid- en Oost-Nederland. Fagro realiseerde in 2013 een winstgevende omzet van 20 miljoen euro en draagt in 2014 naar verwachting direct bij aan de winst per aandeel van DPA. De Fagro-directie blijft verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de onderneming binnen DPA.

DPA versterkt marktpositie
DPA realiseert met deze acquisitie een aanzienlijke versterking van haar positie in de finance & control-markt en geeft verdere invulling aan de in 2011 ingezette groeistrategie. Fagro voegt volgens DPA nieuwe deskundigheid toe op het gebied van business control, accounting & reporting en corporate governance en verbreedt het klantenbestand met gerenommeerde opdrachtgevers.

Bron: DPA

Lees ook: Veelbelovende halfjaarcijfers detacheerder DPA

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer