Eurojobs verkoopt Halkers Personeelsdiensten aan vorige eigenaar

0

Eurojobs heeft de activa van Halkers Personeelsdiensten na twee jaar weer verkocht aan de oude eigenaar Hans van Hal. De samenwerking is niet goed van de grond gekomen, volgens de uitzendgroep.

Eind 2007 nam Eurojobs Halkers Personeelsdiensten over, maar afgelopen januari verkocht het arbeidsbemiddelingsbureau de activa weer aan de oude eigenaar, Hans van Hal. Die had al die tijd een oogje in het zeil gehouden.

De samenwerking heeft niet gebracht wat Eurojobs had verwacht en gehoopt, liet het bedrijf in een reactie weten. De afstand en de werkzaamheden bleken te divers – Eurojobs is gevestigd in West-Nederland en bemiddelt voor Pools personeel in de productie, terwijl Halkers zetelt in Oost-Nederland en vooral bemiddelt voor hooggekwalificeerd Duits bouwpersoneel. Dat leek goed bij elkaar aan te sluiten, maar zo heeft het zich niet ontwikkeld, aldus Eurojobs. Hans van Hal sluit zich hierbij aan.

Eurojobs benadrukt dat het bedrijf geen financiële strop heeft geleden door de verkoop. De middelen zijn aardig terugverdiend, aldus het uitzendbedrijf. De vorige directeur, die de overname in gang had gezet, is begin 2009 vertrokken. Zijn opvolger heeft op dit moment geen plannen voor uitbreiding of overnames, maar concentreert zich op de Nederlandse markt.

Halkers Personeelsdiensten gaat verder onder de naam Halkers Groesbeek.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer