Halkers Groesbeek fuseert met Duoflex Bouwondersteuning

2

Halkers Groesbeek, sinds januari weer in handen van de oorspronkelijke eigenaar, is gefuseerd met uitzendbedrijf Duoflex Bouwondersteuning.

Beide uitzendbureaus zijn gespecialiseerd in bouwpersoneel. Volgens Hans van Hal, directeur en eigenaar van Halkers, en Caspar Janssen, eigenaar en oprichter van Duoflex, passen de bedrijven goed bij elkaar. Binnenkort zal ook uitzendbureau Gromada van Danny van Hal, zoon van Hans van Hal, aan de groep worden toegevoegd.

Halkers Personeelsdiensten werd in 2007 overgenomen door Eurojobs. Dat uitzendbedrijf wist geen succes te maken van de samengang, waarna Hans van Hal het bedrijf begin dit jaar weer terugkocht. Dat lijkt nu een succesvolle stap te zijn, liet Van Hal aan Flexmarkt weten: "We zijn nu groter dan voorheen".

De fusiegroep is "Haldu" gedoopt en zowel Jansen als Van Hal hebben zitting de directie. Halkers en Duoflex zullen echter wel onder eigen naam blijven opereren.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

Reageer