Stoelendans bij USG People: van USG Juristen naar Secretary Plus en weer terug

2

De stoelendans bij USG People en haar merken is nog niet voorbij. Dorothé Schiks verlaat het gefuseerde Secretary Plus en wordt opgevolgd door Karin Korstanje. Joyce Thijssen-Steenveld wordt de nieuwe directeur van USG Juristen en USG Capacity.

Schiks, met 23 jaar een oudgediende in de uitzendbranche, heeft laten weten "haar professionele leven anders vorm te willen geven" zegt het gefuseerde uitzendmerk Secretary Plus. Het vertrek van Schiks valt samen met het afronden van de basisintegratie van Secretary Plus en StarJob, waar Schiks voorheen de scepter zwaaide.

Karin Korstanje neemt het stokje over. Zij gaf de afgelopen jaren leiding aan USG Juristen en werkte daarvoor bij Ad Rem, waarvan de laatste zes jaar als directeur Ad Rem Young Professionals en HBO Services. Korstanje’s opvolger is Joyce Thijssen-Steenveld, de voormalige directeur van Secretary Plus, voor dat merk samenging met StarJob.

Thijssen-Steenveld wordt dubbel directeur
USG Juristen en USG Capacity bundelen de krachten en hebben gekozen voor Joyce Thijssen-Steenveld als directeur. Zij krijgt daarmee twee merken onder zich. De uitzendmerken blijven wel onder eigen naam opereren op de markt: USG Juristen voor juridische professionals, USG Capacity voor communicatie en marketing.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

  1. Vergeten we niet dat Katinka Habermehl nu directeur is van ASA Student, terwijl hiervoor directeur USG Capacity. Dus Joyce Thijssen neemt het ‘USG professionals’ stokje over van ?n Karin Korstanje ?n Katinka Habermehl. Die het beide dan weer mogen doen met Secretary Plus en ASA Student. Wat zal er intern gespeeld hebben….?

  2. Wel grappig om te zien dat de stoelendans dus alleen maar internen betreft. En zo goed gaat het daar nu ook weer niet, dus wat zal de reden zijn om te blijven plakken? En wat is het voordeel van een combinatie van M&C-ers en Juristen? Intern snap ik dat, want er moet gesneden worden, maar voor de klant lijkt het mij van weinig toegevoegde waarde.

Reageer