Ex-USG-topman Raymond Puts naar AWVN

0

Voormalig USG-topman Raymond Puts wordt vanaf 1 januari de nieuwe algemeen directeur van de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN).

Dat meldt de AWVN.

Puts zal in zijn nieuwe functie ook deel uitmaken van de werkgeversdelegatie van de Stichting van de Arbeid, zo laat de werkgeversorganisatie weten.

Puts volgt Harry van de Kraats op. De AWVN weet te melden dat Kraats partner wordt bij executive-search-bureau Maes en Lunau in Amsterdam.

Puts was tot voor kort CEO van USG People Nederland. Puts nam na 23 jaar onlangs afscheid van de uitzendorganisatie. Puts heeft een lange carrière opgebouwd bij het uitzendconcern waar hij verschillende directiefuncties heeft bekleed, waaronder die van managing director van Unique en commercieel directeur van Start People.

Sinds september heeft Puts kunnen genieten van zijn sabbatical. Vanaf 1 januari a.s. begint hij in zijn nieuwe functie bij de AWVN.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer