Adriaan Belonje nieuwe CEO van USG People Nederland

0

Adriaan Belonje is benoemd tot CEO van USG People Nederland. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Raymond Puts, die na 23 jaar afscheid neemt van de organisatie.

In zijn nieuwe functie is Belonje verantwoordelijk voor de uitvoering van de nieuwe strategische koers van USG People, die in november 2018 werd gepresenteerd.

Vierkoppig bestuur

Adriaan Belonje heeft een lange staat van dienst binnen USG People. Voordat hij aantrad als bestuurder en Chief Commercial Officer van USG People Nederland, bekleedde hij verschillende leidinggevende functies binnen de organisatie.
Belonje combineert zijn nieuwe functie als CEO met zijn huidige functie van CCO. Dit betekent dat USG People Nederland bestaat uit een vierkoppig bestuur met naast Adriaan Belonje, Johan Bogaard (CFO), Marion van Happen (COO) en Leonie Belonje (CHRO).

Bron: USG People

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer