Dennes van der Vlist nieuwe CFO DIT Holding

0

Onlangs heeft DIT Holding Dennes van der Vlist benoemd tot Financieel Directeur (CFO).

Dennes van der Vlist is naar eigen zeggen vanuit de schoolbanken (Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) de investeringswereld ingestapt. Hij was de afgelopen ruim zeven jaar bij DIT betrokken via H2 Equity Partners (‘H2’) in Amsterdam, dat in 2010 een meerderheidsbelang verwierf in DIT Holding. Van der Vlist kent de wereld van de arbeidsbemiddeling van nabij doordat hij vanuit H2, naast zijn betrokkenheid bij DIT Holding, ook intensief betrokken is geweest bij een investering in een online staffing platform voor IT-professionals.

DIT Holding

DIT Holding in Waardenburg is de moederorganisatie van DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling en Persolvo. DIT Personeel is gespecialiseerd in de inzet, begeleiding en opleiding van vaktalent in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche. Larex bedient dezelfde sectoren met EU-vakpersoneel, Persolvo met payrolldiensten.

Bron: DIT Holding

Lees ook: DIT Holding trekt nieuwe investeerder aan

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer