DIT Holding trekt nieuwe investeerder aan

0

Het Kempen European Private Equity Fund heeft een belang verworven in DIT Holding.

Onder DIT Holding vallen onder andere de merken DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling, Goflex Young Professionals en Persolvo Payroll. De uitzender/detacheerder is gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de techniek en in de bouw-, industrie-, engineering-, metaal- en schildersbranche.

Marvin de Jong, director Private Markets bij Kempen Capital Management, zegt over het verwerven van het belang in DIT: “Kempen zal DIT ondersteunen in de groeistrategie en de verdere professionalisering van de organisatie. Wij kijken ernaar uit om hier als partner bij betrokken te zijn.”

Een andere investeerder, H2 Equity Partners, had al een belang in DIT Holding. Gert Jan van der Hoeven, managing partner van H2 Equity Partners, de lead investor bij de investering in DIT Holding, zegt over de komst van de nieuwe investeerder: ‘Onze ambitie met DIT Holding is om de onderneming verder te ontwikkelen tot een leidende speler in value add staffing, zoals de bouw- en de installatiebranche. Wij zien het team van het Kempen European Private Equity Fund als een partner, waarbij ruimte is voor professioneel, ondernemend investeren.’

Bron: Kempen Capital Management

Lees ook: Uitzendbureaus in Nederland in trek bij investeerders

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer